Buffet

Migdia


13.95€

Nit, cap de setmana i festius


17.95€

Menú

Migdia


9.95€

Nit, cap de setmana i festius


12.95€

SUSHI HANA Dinar japonès a domicili 🥡 Sant Joan Despí

Sushi Hana és un agradable i tranquil restaurant de cuina típica japonesa que adapta alguns dels seus deliciosos plats al gust i al paladar europeu. El segell que ens distingeix és la gran qualitat del gènere que utilitzem als productes de la nostra cuina, així com una dedicada atenció als clients i un acurat servei. Per aquest motiu i per satisfer les diferents necessitats dels nostres clients, la nostra web ofereix la possibilitat d’encarregar menjar japonès a domicili, Menús Diaris per a empreses, Take Away (recollida de la comanda al restaurant), així com Reserva de taula. Disposem d´una gran varietat de plats, a més de les recomanacions del nostre xef. Estarem encantats de servir-te i que gaudeixis de la nostra cuina escollint la modalitat que tu prefereixis.

La nostra carta

S. Fernández
S. Fernández
29/05/2022
Verificada
Comida buena, a buen precio. Los makis y las gyozas muy sabrosos.
Gabri Funes
Gabri Funes
15/05/2022
Verificada
Gran restaurante de comida Japonesa de la cadena del Sapporo. Muy recomendado, Sushi fresco y variado! Nosotros usamos muy a menudo el servicio a domicilio!
JOSE LUIS ZUÑIGA N
JOSE LUIS ZUÑIGA N
25/04/2022
Verificada
Buen sitio para ir a comer sushi🍱🍣🍤
Sergio EMPIEZAPORI
Sergio EMPIEZAPORI
24/04/2022
Verificada
Soy cliente del restaurante Sapporo de Sant Just, nunca había venido a este de Sant Joan. Es exactamente la misma calidad, todo buenísimo. Los camareros son muy simpáticos y rápidos
Shopping Cart
Scroll to Top